Різка та гнуття металу від Атон Сервіс

Компанія Атон Сервіс має високотехнологічне обладнання і пропонує послуги з металообробки. Різка та гнуття металу від Атон  Сервіс ─ професійний підхід і якісний результат. Ми гарантуємо швидкий та якісний різ.

Наші послуги:

  • плазмова різка металу,
  • лазерна різка металу,
  • гнуття металу на верстатах з ЧПУ.

Виробничі потужності Атон Сервіс знаходяться поблизу Мукачево в Закарпатті. Ми здійснили релокацію бізнесу з Київщини. П’ятнадцятирічний досвід роботи, команда фахівців і сучасне європейське обладнання з ЧПУ забезпечують високу якість кінцевої продукції. Наші верстати вирізняються високою швидкістю різання та швидкою зміною режимів роботи. Ми займаємося обробкою чорних та кольорових металів. Команда Атон Сервіс виготовляє замовлення будь-якої складності від ідеї до реалізації і пропонує оптимальні рішення. Немає креслення ─ допоможемо спроектувати. У нас власне конструкторське бюро.

Плазмова різка ─ це розплавлення металу уздовж лінії різу повітряним струменем (газом) під високим тиском. Це простий, точний,  швидкий й економічно вигідний метод різки металів.

Лазерна різка ─ найсучасніший і найефективніший спосіб обробки металів. Результат ─ ідеальний акуратний зріз, рівні і гладкі краї виробів. Технологія лазеру дозволяє виготовляти складні деталі максимально точно і з мінімальною кількістю відходів, підходить для обробки більшості металів і сплавів. 

Гнуття металу – це надання заготовці потрібної форми шляхом вигину металу. Результат ─ міцні і складні конструкції навіть із тонкого листа металу. Для отримання високої точності верстати програмуються індивідуально відповідно потреб замовника.

Схема роботи із замовниками:

  • Узгодження співпраці,
  • Аналіз креслення і деталей замовлення,
  • Обчислення вартості послуг,
  • Підтвердження замовлення й оплати,
  • Виготовлення продукціїю

Ми втілюємо ідеї різних форм та габаритів і виконуємо порошкове фарбування деталей.

Вартість робіт обчислюється індивідуально.

Ціна формується з урахуванням:

  • виду і товщини металу,
  • обсягу замовлення,
  • складності проекту та геометрії деталей,
  • надання додаткових послуг.

Наша команда застосовує інноваційні ідеї і нестандартні рішення. Різка та гнуття металу від Атон Сервіс для компаній різного масштабу в оптимальний термін. 

Телефонуйте нашому менеджеру за номером +38 (067) 551 48 67. 

 

 

Останні Новини

  • MOLDCONSTRUCT 2024

    MOLDCONSTRUCT 2024 з Атон Сервіс

    Компанія Атон Сервіс представить  фільтруюче обладнання та рішення з аспірації на міжнародній виставці MOLDCONSTRUCT 2024, що проходите з 28 по 31 березня в Кишиневі в Молдові. Запрошуємо вас на стенд  номер 10. Для компанії Атон Сервіс  участь у міжнародній виставці за кордоном – можливість знайти нових клієнтів та партнерів.  Продукція Атон Сервіс сертифікована відповідно світовим […] Детальніше
  • Виставка KIFF – місце зустрічі з Атон Сервіс

    Із 20 по 22 березня команда Атон Сервіс запрошує зустрітися на Міжнародному меблевому форумі KIFF. Номер стенду 3A941, павільйон 3.   Ми представимо найкращі рішення з очищення робочого простору на виробництві для деревообробної та меблевої галузей. Ми створюємо  проєкти з аспірації та утилізації відходів, які допомагають очищувати повітря на виробництві, отримувати продукцію високої якості, продовжити […] Детальніше
  • Зроблено в Україні

    Зроблено в Україні

    Компанія Атон Сервіс стала учасником презентації нової економічної платформи “Зроблено в Україні” в Києві. Про старт нової програми оголосив президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками українського бізнесу, начальниками ОВА, представниками дипломатичного корпусу та  іноземними гостями.  Головна ідея  нової економічної платформи – підтримувати, виробляти та купувати українське. “Ми маємо перемогти! Щоб Україна мала весь […] Детальніше